Stanadyne
Stanadyne
 

Stanadyne Fuel Manager dízel üzemanyag szűrő és vízleválasztó

   Stanadyne Logo

A Fuel Manager egy egyedülálló, szabadalmaztatott, moduláris gázolajszűrő-vízleválasztó rendszer, melyet kifejezetten a modern nagy teljesítményű, de érzékeny dízelmotorok számára terveztek.

A teljesen moduláris rendszernek köszönhetően cserélhető komponenseket lehet hozzáadni vagy eltávolítani könnyen és egymástól függetlenül, ezáltal tökéletes védelmet biztosítanak bármely dízelmotornak, minden üzemeltetési körülmény mellett, legyenek beépítve akár kamion, szgk, munkagép, tengeri, ipari vagy mezőgazdasági gépbe.

Minden Stanadyne Fuel Manager egység eltávolítja a szennyeződést és a vizet, és széles körben felhasználhatók, mivel opcionálisan, modulok hozzáadásával bővíthetők. Az opcionális modulok között átlátszó vízgyűjtő pohár; 12V vagy 24V elektronikus vízérzékelő; 12V vagy 24V elektromos fűtőberendezés; terelő fűtés; kézi légtelenítő szivattyú; elektromos emelő vagy szállítószivattyú; automatikus légtelenítő; szűrőcsere indikátor stb. található.

A Stanadyne szűrőbetétek öt különböző finomságban érhetőek el:

 • 2 mikronos finomszűrő / vízleválasztó
 • 5 mikronos finomszűrő / vízleválasztó
 • 10 mikronos előszűrő / vízleválasztó
 • 30 mikronos előszűrő / vízleválasztó
 • 150 mikronos cseppegyesítő előszűrő / vízleválasztó
 • Minden egyes szűrési folyamat, több szennyeződést és vizet ejt csapdába annélkül, hogy akadályozná az üzemanyag áramlási sebességét. A készülék kialakítása lehetővé teszi a szűrőcserét szerszámok használata és kiömlő üzemanyag nélkül. Szűrőcserekor a szűrőbetét teljesen és szépen leüríthtő mielőtt eltávolítjuk.

  Hamarosan elérhetővé válnak az információk a termékekről. Felhasználási és egyéb technikai segédlettel, rendelési információkkal a szűrőbetétekről, komplett szűrőkről, tartozékok és rendelhető alkatrészekről egyaránt. Úgyszintén letölthető keresztreferencia tábla is elérhető lesz.

  Több mint 100 féle OEM specifikus Stanadyne Fuel Manager üzemanyagszűrő vízleválasztó épül be többek között a John Deere, Caterpillar, Perkins, Sisu, Case, New Holland, Ford, dízelmotorjaiba, ezáltal felhasználók sokasága élvezheti azt az előnyt, a kiváló teljesítményt, rugalmasságot, a könnyű használatot és versenyképes árat, amit a Clarcor EMS Fuel Manager üzemanyag-rendszer biztosít.

  A dízelüzemű járművek és berendezések jelentős beruházások és megvédeni a motorok drága üzemanyag-befecskendező rendszerét, az az egyik fő prioritás

      Nothing Protects Like
      Original Equipment

     Stanadyne canister
  Stanadyne
  Logo Magyarországi forgalmazója Technikai információkért kattintson ide stanadyne fuelmanager szűrő