Szűrők Haszongépjárművekhez

HIFI szűrők építő és mezőgazdasági gépekhez. Pollenszűrő, aktívszenes fülkeszűrő, speciális hidraulika, üzemanyag, kenőolaj és levegőszűrők.

hifi filter

A HIFI csoport biztosítja jelenleg a legszélesebb szűrőválasztékot Európában! A központi raktár 23.000m2 -én 28.000 féle szűrőből majdnem 2 millió db várja folyamatosan rendelését.

[slideshow_deploy id=’199′]

Legyen John Deere, Claas, Fendt, Case, Landini, Rába, Manitou, Massay Fergusson,
New Holland, Berthoud vagy más gyártmány, a levegő, olaj, üzemanyag, hidraulika és pollenszűrő, vagy akár aktívszenes pollenszűrő katalógusainkban megtalálja.

Mezőgazdasági gépek katalógusából egy részletet erre a képre kattintva nézhet meg:

HIFI szűrő Mezőgazdasági katalógus
A mezőgazdasági gépeken kívül termékeink lefedik a kis motorok, pl. Briggs, Honda, Wacker stb. illetve az építő és munkagépek, kamionok, targoncák, áramfejlesztők, kompresszorok és különféle ipari alkalmazások szűrőigényét gyári előírás szerinti minőségben.

Kérjen speciális árajánlatot gépeinek szűrőire!

On-line és nyomtatott valamint CD-s katalógusok sok képpel, méretekkel, részletes leírásokkal segítik a termékek beazonosítását.

Haszongépjárművekhez másik vezérmárkánk a  BALDWIN Filters, mely az USA-ban közel 70 éve piacvezető a járműszűrő értékesítésben, világszerte elismertséget szerzett minőségi termékeivel és szolgáltatásaival. Termelő és disztribúciós központjai megtalálhatók mind az 5 kontinensen. Választéka a haszongépjármű szegmensben működő vállalatok között a legszélesebb. Több mint 6000 cikkszám és folyamatosan bővülő kínálat jellemzi a termékpalettát.  A Baldwin szűrők úgy lettek tervezve, hogy megfeleljenek, de inkább meghaladják az eredeti berendezés gyártójának a követelményeit. Ennek köszönhetően a Baldwin Filters gyárt eredeti OE szűrőt egyre több jól ismert globálisan értékesített haszongépjárműnek, de találkozhatnak a Baldwin szűrőivel sok más híres szűrőmárka dobozában is.

clarcor

A CLARCOR csoport 2014-ben megvásárolta a Stanadyne Corporation szűrő üzletágát. ennek köszönhetően hamarosan elérhető lesz nálunk a teljes Fuel Manager család.
Stanadyne Fuel Manager üzemanyagszűrő vízleválasztó épül be többek között a Case, Caterpillar,  Claas, Ford,  J.C.B., John Deere,  Perkins, Sisu,  New Holland, dízelmotorjaiba.

stanadyne_OEM

A termékről bővebb információt a képre vagy a Fuel Manager logo-ra kattintva kaphat.

fuelmanager_logo

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük