víztisztító

SFW 5100 ozmózis víztisztító

39.500,00 Ft (ÁFA-t tartalmaz)

SFW 5100 5 lépcsős fordított ozmózis rendszerű háztartási víztisztító

Cikkszám: SFW 5100 Kategória: Címke:

Termékleírás

SFW 5100 5 lépcsős fordított ozmózis rendszerű háztartási víztisztító

Jelenleg kapható legkedvezőbb árú fordított ozmózis rendszerű háztartási víztisztító.
itt találhat bővebb információt a fordított ozmózis rendszerű víztisztításról >>

A fordított ozmózis rendszerű víztisztító egy olyan víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a klórt, a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, a baktériumokat és a vírusokat hormonokat is az ivóvízből.
A tökéletes tisztítást az un. Vékony Film Membrán Technológia (VFMT) teszi lehetővé. A vizet egy speciális membrán szűri meg, ami csak a tiszta vízmolekulákat engedi át. A Fordított Ozmózis ivóvíz utótisztító kisberendezés membránja olyan szűrő, melynek nyílása 0,0001 mikron, a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebbek, így azok a szűrőn nem tudnak áthatolni, visszamaradnak és a koncentrátummal a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből.A fordított ozmózis rendszerű vízszűrő a háztartásokban jelenleg elérhető legjobb vízminőséget biztosítja.
SFW 5100 víztisztító

SFW 5100 víztisztítóAz Fordított Ozmózis Rendszerű ivóvíztisztító készülék egyszerűen beszerelhető bármely mosogató alá és bőséges mennyiségű egészséges, kristálytiszta vízzel látja el az egész családot.
               A fordított ozmózis eljárással készített ivóvíz tulajdonságai

– Állandó minőségű ivóvíz a vízvezetékrendszer meghibásodása vagy véletlen vízszennyezés esetén is. Mindig a megfelelő mennyiségben rendelkezésre áll a tiszta friss ivóvíz.

– Nem tartalmaz sok ásványi anyagokat, így a legtöbb eltávolítandó salakanyagot, méreganyagot tudja felvenni és kiüríteni a szervezetből. Kellemes, jó íz hatású, forrásvíz minőségű ivóvizet nyerünk

– Nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, hormonokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus és rákkeltő anyagokat

– Sok szabad elektront és protont tartalmaz, elősegítve a sejtek elektromágneses működésének körülményeit.

– Javítja az italok és ételek ízét. Mindennek sokkal intenzívebb, jobb íze lesz, mert mindennek a valódi íze érvényesül.

– Segít a diétázóknak az előírt étrend betartásában. Pl. ez a víz nagyon alkalmas a magas vérnyomásban szenvedő betegek kezelésére, akiknek nátriumszegény diétán kell élniük.– Ideális zöldturmix (Smoothie) készítéséhez– Az ozmózis víz homeopátiás gyógymódokhoz jól használható.

– Hosszantartó jégkocka készíthető a tiszta vízből.

– Ideális a vasalók, kávéfőző, teafőző , párologtató üzemeltetéséhez, ugyanis a csökkentett Ca és Mg tartalom miatt nem jelentkezik a vízkő.
– Nem kell többé ásványvizes palackokat cipelni, kényelmes és környezetbarát!Jelenleg az egyéb, ismert víztisztítási technológiák közül (szálas szűrők, aktív szenes szűrők, ioncserélő, desztillálás, UV fertőtlenítés) a tiszta, jó szerkezetű, egészséges ivóvíz csapvízből történő nyerésére a legtökéletesebb megoldás, a Fordított Ozmózis elve alapján működő víztisztító berendezés.

A fordított ozmózis rendszerű víztisztító által létrehozott ivóvíz az emberi szervezet számára nagyon kedvező!

SFW 5100 csomag tartalma: 
PP előszűrő 5 micron, aktívszén szűrő, PP előszűrő 1 micron, VONTRON 75 membrán, aktívszén utószűrő, 12 L-es tartály, kerámiacsap, szerelési kellékek

A szűrőbetétek élettartama:
Mechanikai előszűrő: max 12 hónap
Elő szénszűrő: max 12 hónap
Ozmózis membrán: max 3 év
Utó-szénszűrő: max 12 hónap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“SFW 5100 ozmózis víztisztító”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.